Mooi Weer op Straat

Van hedendaagse elektronische house en hiphop platen, tot herkenbare meezingers met akoestische instrumenten. Meerstemmige vocalen afgewisseld door sexy sax-solo’s en de nostalgische klank van accordeon, ondersteund door de ritmische motor van gitaar en cajon.

Aah, dát is Mooi Weer Op Straat

Waar een DJ zijn platen mixt met een mengtafel, mixt MWOS hun muzikale cocktail met hun instrumenten. Boordevol energie, enthousiasme en instrumentale uitdagingen. En altijd aangepast aan de situatie.

De vier heren kennen elkaar van het conservatorium. In de zomer van 2013 wilden ze op vakantie naar Spanje, maar ze hadden geen geld. Hoe krijg je snel geld zonder een maand te hoeven wachten op je loon? Op straat spelen leek de oplossing. De koffer ging open bij deze eenmalige straatsessie. Dit bleek een schot in de roos.

Hun geheime ingrediënt? Swag. Ze begonnen op straat te spelen waar ze sindsdien nog altijd graag te vinden zijn. De heren trekken momenteel als professioneel tentafbrekers door het land. Mooi Weer Op Straat is een band voor voor trouwerijen en huwelijksfeesten, studenten-, tuin- en verjaardagsfeesten, festivals en vele andere evenementen!