Memphis Maniacs

Als “Meesters van de Mash-Up” zijn de Maniacs inmiddels tot ver buiten onze grenzen beroemd en berucht. Knallers van hits uit zéér diverse genres worden door en over elkaar heen gegooid, onvervalste ambacht waarbij geen draaitafel aan te pas komt. Deze vijf begenadigde performers gieten hun manische mash-ups in één adembenemende show.

Memphis Maniacs is een solide garantie voor een massaal feestende festivalweide. In 2015 dendert de Maniacs locomotief het jaar in met een volledig nieuwe festivalshow waarbij de grenzen tussen genres, waanzin, vermaak en virtuositeit bruut om zeep worden geholpen.

 

“De beste festivalband van Nederland.” Leon Verdonschot

"Een volvette over the top presentatie, strak en overtuigend uitgevoerde live mash-ups van dansvloervullers, alsof de Alpha [Lowlands] dj's samen met 2manydjs hun platenspelers hebben weggedaan en het voortaan live brengen. Zeer feestelijk en vermakelijk." LiveXS

"Kun je binnen drie minuten fan van een band worden? Ja, dat kan. Memphis Maniacs live. Meest vernieuwende podiumact die ik in jaren heb gezien. Entertainment in het kwadraat. En retestrak." Raymond van de Klundert (KLUUN)