Kennèh

Kennèh is dé Nederfolkband uit de Achterhoek die al jarenlang zijn onstuimige sporen trekt door het hele land. Of de mannen van Kennéh nou spelen in een donker bruin café, in feesttenten of op festivals, altijd zorgen ze ervoor dat het publiek terecht komt in een ouderwets gezellig feest.

En hoe zorgt Kennéh ervoor dat hun publiek verandert in een dansende, zingende en gebroederlijke menigte. Simpel, volgens de mannen! Grijp een drumstel, bas, gitaar en hang een trekzak om.

Pak als stevige basis herkenbare nummers van onder andere Limburgse trots Rowwen Hèze, Pater Moeskroen en het Brabantse BZB. Voeg daar wat herkenbare Nederpopklassiekers, in geheel eigen stijl gebracht, aan toe en voila?!

Kennéh stond als support act al voor vele bands. Een kleine greep; Normaal, Rowwen Hèze, Pater Moeskroen, BZB, The Golden Earring en De Dijk. Inmiddels is Kennèh uitgegroeid tot een volwaardige festivalband. Bewijs hiervan werd geleverd tijdens energieke optredens op festivals als ‘De Zwarte Cross’, ‘Huntenpop’ en ‘De Nijmeegse Vierdaagse Feesten’.

 

 

Presskit

Download onze presskit, hier vind je alle benodigdheden voor het maken van jouw reclame uiting

Download

Agenda

01
MRT
KENNÈH

CV DE BIERSMURFERS - Bant

Meer informatie
04
MRT
KENNÈH

THIJSSEN - Vlierden

04
MRT
KENNÈH

DRIESPRONG - Netersel

Meer informatie
31
MRT
KENNÈH

UDENHOUT ONDER ZEIL - Udenhout

Meer informatie
26
APR
KENNÈH

DE KLOMP - Ovezande

27
APR
KENNÈH

KONINGSDAG - Beltrum