Kennèh

Kennèh is dé Nederfolkband uit de Achterhoek die al jarenlang zijn onstuimige sporen trekt door het hele land. Of de mannen van Kennéh nou spelen in een donker bruin café, in feesttenten of op festivals, altijd zorgen ze ervoor dat het publiek terecht komt in een ouderwets gezellig feest.

En hoe zorgt Kennéh ervoor dat hun publiek verandert in een dansende, zingende en gebroederlijke menigte. Simpel, volgens de mannen! Grijp een drumstel, bas, gitaar en hang een trekzak om.

Pak als stevige basis herkenbare nummers van onder andere Limburgse trots Rowwen Hèze, Pater Moeskroen en het Brabantse BZB. Voeg daar wat herkenbare Nederpopklassiekers, in geheel eigen stijl gebracht, aan toe en voila?!

Kennéh stond als support act al voor vele bands. Een kleine greep; Normaal, Rowwen Hèze, Pater Moeskroen, BZB, The Golden Earring en De Dijk. Inmiddels is Kennèh uitgegroeid tot een volwaardige festivalband. Bewijs hiervan werd geleverd tijdens energieke optredens op festivals als ‘De Zwarte Cross’, ‘Huntenpop’ en ‘De Nijmeegse Vierdaagse Feesten’.

 

 

Presskit

Download onze presskit, hier vind je alle benodigdheden voor het maken van jouw reclame uiting

Download

Agenda

26
NOV
KENNÈH

ALIVE & KICKING FESTIVAL - Veghel

Meer informatie
02
DEC
KENNÈH

DRIEHOEK - Vinkel

09
FEB
KENNÈH

CARNAVAL - Bant

10
FEB
KENNÈH

MARKT UDEN - Uden

Meer informatie
10
FEB
KENNÈH

GOEI VOLLUK - Cuijk

Meer informatie
12
FEB
KENNÈH

DRIESPRONG - Netersel

Meer informatie
17
MRT
KENNÈH

RIEL RAAST - Riel