Kennèh

Kennèh is dé Nederfolkband uit de Achterhoek die al jarenlang zijn onstuimige sporen trekt door het hele land. Of de mannen van Kennéh nou spelen in een donker bruin café, in feesttenten of op festivals, altijd zorgen ze ervoor dat het publiek terecht komt in een ouderwets gezellig feest.

En hoe zorgt Kennéh ervoor dat hun publiek verandert in een dansende, zingende en gebroederlijke menigte. Simpel, volgens de mannen! Grijp een drumstel, bas, gitaar en hang een trekzak om.

Pak als stevige basis herkenbare nummers van onder andere Limburgse trots Rowwen Hèze, Pater Moeskroen en het Brabantse BZB. Voeg daar wat herkenbare Nederpopklassiekers, in geheel eigen stijl gebracht, aan toe en voila?!

Kennéh stond als support act al voor vele bands. Een kleine greep; Normaal, Rowwen Hèze, Pater Moeskroen, BZB, The Golden Earring en De Dijk. Inmiddels is Kennèh uitgegroeid tot een volwaardige festivalband. Bewijs hiervan werd geleverd tijdens energieke optredens op festivals als ‘De Zwarte Cross’, ‘Huntenpop’ en ‘De Nijmeegse Vierdaagse Feesten’.

 

 

Presskit

Download onze presskit, hier vind je alle benodigdheden voor het maken van jouw reclame uiting

Download

Agenda

17
AUG
KENNÈH

BUUFFIE'S PROEFLOKAAL - Heino

Meer informatie
18
AUG
KENNÈH

GRASTIVAL - Luttelgeest

Meer informatie
31
AUG
KENNÈH

PLANKENPOP - Boekel

02
SEP
KENNÈH

CAFE `T WIEFKE - Losser

Meer informatie
03
SEP
KENNÈH

BLOEMENCORSO ZUNDERT - Zundert

15
SEP
KENNÈH

ZEVENHOVEN ON WHEELS - Zevenhoven

23
SEP
KENNÈH

BRAAKHEKKE - Bathmen

Meer informatie
13
OKT
KENNÈH

PLEYN 68 - Hazerswoude Rijndijk

Meer informatie
01
MRT
KENNÈH

CV DE BIERSMURFERS - Bant

Meer informatie
04
MRT
KENNÈH

DRIESPRONG - Netersel

Meer informatie