Heavy Hoempa

Heavy Hoempa bestaat uit 7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan! 

Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Motörhead, Guns 'n' Roses, Iron Maiden, en AC/DC. 

Stevige kost, maar door de luchtige presentatie past dit niet alleen op het podium op een metalfestival, maar ook ‘zonder stekkers’ op elke braderie, straattheater en zelfs jazzfestival. 

Maar altijd met een volume waar je haren van gaan wapperen!

Voor de echt zware metalen gelegenheden gaat het volume echter op 11 en worden ook de fijnproevers bediend met meezingers van o.a. Slipknot, System of a Down, Judas Priest en Pantera!

Heavy Hoempa plays Iron Maiden
In een 45 minuten durende podiumshow gaan de heren tot hardrock-bottom om hun helden te eren met instrumentale versies van Run To The Hills, Fear of the Dark en nog veel meer. Op Paaspop 2019 werd deze show voor de eerste keer gepresenteerd in een uitpuilende Thunderbolt.

Heavy Hoempa heeft inmiddels een indrukwekkende staat van dienst: Ze warmden het publiek op voor Volbeat in de Ziggo Dome en op Strijp S, voor Guns ’n Roses in het Goffertpark en ze speelden meerdere malen op festivals als onder andere Bospop, de Zwarte Cross, Appelpop, Paaspop Schijndel en Festyland en stonden als supportact van o.a. Anneke van Giersbergen in de Melkweg in Amsterdam en Hayseed Dixie in de Effenaar te Eindhoven.?

Tussendoor veroorzaakten zij ook nog een internethype: vijf miljoen views in een weekend met hun vertolking van The Ace of Spades van Motörhead.

De ideale act voor de opening van je hard rock café of gitarenwinkel, als voorprogramma, als surprise act op je motortreffen of personeelsfeest, als straattheateract, op het buurtfeest of festival dat je moet organiseren, als ... Kortom: Heavy Hoempa!