Bart & Alex

Bart en Alex zijn absolute fenomenen in Nijmegen en verre, hele verre omstreken! Even rustig boodschappen doen zit er nauwelijks nog in voor deze helden. De hordes fans zijn niet van ze af te slaan, zo geliefd zijn ze. Want nog nooit hebben ze verzuimd er een gigantisch feest van te maken en de tent volledig op zijn kop te zetten.

Twee gezellige en sympathieke mannen. Twee muzikanten die al hun hele leven met elkaar bevriend zijn maken met gitaar, cajón, enthousiasme en tomeloze energie een feest die zijn weerga niet kent. En jawel, de een heet Bart, de ander Alex. Het repertoire is uitgebreid en verrassend, slingert van Beatles naar Brabant, van Mumford and Sons naar Country Roads, en alles daar tussenin.

Bart zingt en speelt gitaar. Alex slaat op de cajón, tamboerijn, koe-bel, bekkens en op alles wat er verder aan hem voorbijkomt.

In de zomer van 2015 behaalden ze met hun eigen nummer “Vriendschap” de 3e plaats in de landelijke Itunes top 40 en alleen al afgelopen jaar stonden ze op grote festivals zoals FestyLand, Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten en 7th Sunday!!!

 

 

Presskit

Download onze presskit, hier vind je alle benodigdheden voor het maken van jouw reclame uiting

Download

Agenda

23
FEB
BART & ALEX

DE HOOIKAR - Gilze

28
FEB
BART & ALEX

CAFE SOUS LES EGLISES - Beek-Ubbergen

Meer informatie
02
MRT
BART & ALEX

CAFE DE PREEK - Uden

Meer informatie
03
MRT
BART & ALEX

WAPEN VAN REEK - Reek

30
MRT
BART & ALEX

VAN DER GEEST - Noordwijkerhout

Meer informatie
13
APR
BART & ALEX

`T DIJKIE - 's-Gravendeel

26
APR
BART & ALEX

STREEKFEEST - Reek

30
JUN
BART & ALEX

SPROEIFEEST - Dalfsen

05
JUL
BART & ALEX

WUBBENHOF - Denekamp

25
AUG
BART & ALEX

SCHEPENDOMLAAN - Nijmegen