Baby Blue

'Een larger than life show'

Vriendschap en muziek: daar draait het om bij de vijf mannen van Baby Blue. Sinds hun oprichting in 2013 heeft Baby Blue in een razend tempo het live-circuit veroverd met hun diverse en spetterende shows bestaande uit rock, pop, Nederlandstalig en zelfs een vleugje hiphop hier en daar.

Een gitaar krijgen op je 8ste, een bandje beginnen, eindeloos repeteren om vervolgens de Zwarte Cross omver te blazen. Kortom: muziek maken als jongensdroom. 

Inmiddels staan er al meer dan 700 shows op de teller waaronder de grootste festivals van Nederland zoals Paaspop, Dicky Woodstock, Oerrock en 7th Sunday. En terecht, want een optreden van Baby Blue is een gegarandeerde hit! 

Met een vrachtwagen vol hits bezorgt Baby Blue je spierpijn van het dansen en een schorre keel van het meezingen. Geen backing tracks of poespas voor deze band: live = live. Een retestrakke in-your-face show met de meest gave special effects, donderende drums en scheurende gitaren. Baby Blue grijpt je bij de keel en laat je pas los wanneer het verrukkelijke drumgeweld je laat schreeuwen van vreugde.

Geloof je ons niet? Kom deze larger-than-life show zelf aanschouwen.