WELKOM LES TRUTTES

Goed nieuws! Vanaf heden is de Belgische Les Truttes exclusief voor alle NL shows te boeken bij Live & Booking!

>> Boekingen / info: teun@liveandbooking.nl
>> www.lestruttes.be

LES TRUTTES - The Empire Strikes Black
Wat in 1996 begon als een éénmalige grap, is 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde: van kleinschalige optredens in plaatselijke café’s en jeugdhuizen over culturele centra tot de grootste festivals die België en Nederland rijk zijn. Covers brengen is één ding; ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Truttes is vrijwel ongezien. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering, maakt hen na al die jaren onnavolgbaar en uniek!

Superlatieven schieten tekort: awesome, amazing, fantastic …? Allemaal waar! maar ontoereikend … Daarom zeggen ze het nu zelf in hun eigen woorden:
„Les Truttes are ELEPHANTASTIC!” Larger than Life!

Les Truttes zijn niet 'just another coverband' ... Ze zijn ‘The Original Coverband’! Quote Bono: 'Even Better Than The Real Thing’! En nog steeds blijven zij de grens verleggen en de lat hoger leggen! Harder, Better, Faster, Stronger!In 2017 zullen ze zichzelf alweer heruitvinden. Ze komen terug, Black and Better!
Les Truttes hebben doorheen de jaren vriend en vijand moeten overtuigen om te staan waar ze nu staan! Vorig jaar nog waren zij de helden, de rebellen die na 20 jaar revolutie en guerilla eindelijk de grote overwinning behaalden! Een triomfantelijk jubileum! Sold out all over the place!

Het Elephantastisch verhaal is nog niet afgelopen: The Empire Strikes Black! 'The Greatest Show on Earth' verandert in een 'Dark Circus' vol risico’s en gevaar, humor en magie, verwondering en ontroering … en nog vele andere verrassingen! The Force is strong with this one!

Kortom, ook in 2017 staan Les Truttes weer garant voor een show vol 'überkitsch en undercool', een muzikaal totaalspektakel dat niemand onberoerd zal laten.

Surrender to the dark side! May Les Truttes be with you!

Website Les Truttes (B) >